4 Svar på “Omdöme”

  1. Haft nöjet att ha Anna som handledare . Anna är påläst och har stor erfarenhet inom socialt arbete .
    Hon är mycket kunnig inom områden som anknytning och trauma och har förmåga att förmedla den kunskapen på en enkelt sätt . I handledning är Anna lyhörd och engagerad och hon kan läsa av vart gruppen eller individen befinner sig.

  2. Jag går i grupp handledning med Anna och det som jag uppskattar är hennes otroliga kunskap, förmågan att få oss till att ta in hela bilden, pusha oss till att se och tänka utanför boxen. Att hon inte är rädd för att trampa på någons tå utan på ett snällt och vänligt sätt ger sin åsikt. Det är så oerhört lärorikt och stimulerande! Jag känner att jag växer som person och i min roll som familjehem.
    Jag är väldigt tacksam för dessa tillfällen!

  3. Anna Amilon är professionell, kompetent och sensibel med ett öppet sinne som inbjuder till reflektion och nytänkande. Hennes solida kunskapsgrund i form av teoretisk skolning och yrkeserfarenhet i kombination med hennes härliga personlighet utgör en trygg bas för handledning och terapeutiska samtal. Jag rekommenderar Anna Amilon å det varmaste och är mycket glad över att veta att hon bara finns ett mejl eller samtal bort.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

ett × tre =