6 svar på “Omdöme”

  1. Haft nöjet att ha Anna som handledare . Anna är påläst och har stor erfarenhet inom socialt arbete .
    Hon är mycket kunnig inom områden som anknytning och trauma och har förmåga att förmedla den kunskapen på en enkelt sätt . I handledning är Anna lyhörd och engagerad och hon kan läsa av vart gruppen eller individen befinner sig.

  2. Jag går i grupp handledning med Anna och det som jag uppskattar är hennes otroliga kunskap, förmågan att få oss till att ta in hela bilden, pusha oss till att se och tänka utanför boxen. Att hon inte är rädd för att trampa på någons tå utan på ett snällt och vänligt sätt ger sin åsikt. Det är så oerhört lärorikt och stimulerande! Jag känner att jag växer som person och i min roll som familjehem.
    Jag är väldigt tacksam för dessa tillfällen!

  3. Anna Amilon är professionell, kompetent och sensibel med ett öppet sinne som inbjuder till reflektion och nytänkande. Hennes solida kunskapsgrund i form av teoretisk skolning och yrkeserfarenhet i kombination med hennes härliga personlighet utgör en trygg bas för handledning och terapeutiska samtal. Jag rekommenderar Anna Amilon å det varmaste och är mycket glad över att veta att hon bara finns ett mejl eller samtal bort.

  4. Hade nöjet att gå Annas kurs I CoS och den var både givande och utvecklande. Anna undervisar och leder ypperligt väl och kan leverera både ris och ros på ett pedagogiskt sätt.

  5. Anna har under snart fyra år varit ansvarig för företagets handledning, både på individnivå men även handlett i grupp- ledning, ägare och personal. Vi är otroligt nöjda med det Anna tillgodosett oss under åren. Företaget har stött på flera utmaningar under åren, som Anna med hjälp av sin kompetens, sitt mod, sin intuition, erfarenhet och lyhördhet, handlett oss igenom. Anna har även tillgodosett oss med kompetensutveckling och stöttat oss i vår kompetensplanering i familjehemsvården.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sex + åtta =